Marina

New Expansion 


  • Certifierad PCC coach, ICF 
  • Organisationskonsult, Linneuniversitet
  • Pedagog, Malmöhögskolan 
  • Mental tränare, Ledarhögskola 
  • HR-partner, UMU
  • Förändringscoach, New Expansion 

Om mig


Min erfarenhet


Jag har bred erfarenhet av coaching.

Jag vågar påstå att alla våra problem grundar sig i att någon gång, någonstans, någon tid har vi åsidosatt den viktigaste relation vi har med oss själva. 

Relation till dig själv bygger på samma grunder som vilken relation som helt: hur du talar, hur du tänker, hur du bekräftar, hur du visar omtanke, hur du stöttar, hur du tröstar, hur du firar framgångar, hur du gör roliga saker tillsammans, hur du lever i harmoni med dig själv.

Som coach jobbar jag med tankar, självbild och träning av det nya mindset. 


Jag arbetar också som mentorcoach och handleder individer som utbildare sig till coacher. 


I mina uppdrag på företag jobbar jag förebyggande för bättre stresshantering och kommunikation. Arbetsglädje är inte en förmån utan en rättighet som du behöver ta ansvar för. Min passion


Jag vill se individer lyfta. Jag coachar både kvinnor och män för att skapa ett harmoniskt liv tillsammans. Jag tror på goda kärleksfulla relationer i ett partnerskap." Så mänskligt av mig att glömma, att tiden är på min sida.

Att jag skapar mina egna utrymmen &

Att jag kan älska mig själv ännu mer" (okänd)

Kontakta mig för att boka en tid! 

tel. 0709 - 212920 

Referenser 

Lyssna på sin inre röst

Jag sökte Marinas hjälp när jag var i en tuff livskris, pga en separation. Jag mådde riktigt dåligt och visste inte hur jag skulle hitta tillbaka till livet och livsglädjen.
Marina har hjälpt mig hitta verktyg för att dels hitta tillbaka till mig själv men även för att tänka ” rätt tankar” som påverkar mig positivt i min resa till en bättre självkänsla. Jag har genom mina Coachingsamtal och meditation lärt mig hitta ett annat sätt att kunna vara medvetet närvarande, att acceptera samt ett lugn som jag tidigare inte känt. Jag tror oavsett om man hamnar i en livskris eller ej är Marinas coachning ett fantastiskt sätt att lyssna på sin inre röst och lära sig att leva här & nu.


/Kvinnan i den blommiga kläningen

Glädje,min viktigaste skatt 

När jag nu i denna stund blickar tillbaka nio månader i tiden är jag inte samma människa idag. Jag var då i ganska uselt skick. Mådde dåligt, hade stora sömnproblem, ständig oro och kunde aldrig koppla av på riktigt. Hade ingen ork eller livsglädje. Jag hade ofta skuldkänslor mot barnen. 

Idag, med hjälp av coaching av Marina, ser jag att den "ryggsäck" jag bar på har påverkat hela mitt vuxenliv och den känsla av lätthet och befrielse jag nu erfar, har jag svårt i ord att beskriva. Nu är jag fri att starta ett nytt liv. Med coaching har jag lärt mig att få distans och nytt perspektiv på tillvaron. Min framtid, mina framtidsbilder skapar energi och jag upplever meningsfullhet i det jag gör och i livet. 


/Kvinnan med livsglädje 

Släppa det förflutna

Ett av mina mål som jag och Marina har jobbat med i coaching var att släppa det förförflutna. Jag brukade älta längre saker jag inte var nöjd med på jobbet, saker jag gjort eller sagt som jag ångrar och grämer mig över, tråkiga händelser med vänner med mera. Jag behövde förlåta andra som varit dumma mot mig som jag mått väldigt dåligt av och som har tagit mycket energi från mig. 

Marina har hjälpt mig att inse att jag bär ansvaret för mitt liv och att tro på nuet och livsvilja inom mig. Jag har lärt mig att sätta upp mål och delmål. Det är en härlig känsla att nå sina delmål. En häftig känsla att känna förändring. En riktigt kick! Jag behöver bara jobba på att inte "springa för fort" fram. 


/ Kvinnan som uppnår mål